Kunst en Mogelijkheden

Opdrachten

‘in opdracht’ van bedrijven, instellingen en particulieren. Altijd in nauwe afstemming met de ontvanger, diens wensen en bedoelingen. Soms ga ik ook eerst de sfeer proeven waar het moet komen. Met schetsen kom ik terug of het ontwerp voldoet. Aan het plan kan dan weer geschaafd worden. Kwaliteit, uitstraling en uniciteit zijn punten waar de opdrachtgever en ik elkaar in vinden.

Workshops

Studieclubs komen iedere maand om zich te verdiepen in vormgeving. Daarnaast geef ik op verzoek workshops op locatie over natuurlijk, symbolisch of liturgisch vormgeven (o.a. voor werkgroepen bij kerken). Naar aanleiding van de wensen maken we het plan. Ik zorg voor de gewenste materialen en iedereen gaat dan met een uniek werkstuk naar huis.

Lezingen/Presentaties

Over mijn kunstwerken vertel ik graag en geef uitleg bij de totstandkoming ervan. Symboliek, associaties en o.a. welke materialen ik gebruik komen uitgebreid aan de orde. Op een beamer zijn de kunstwerken zichtbaar, ook breng ik enkele kunstwerken mee. Deze lezingen zijn mogelijk bij gemeenteavonden, clubs of verenigingen.

Rouwstukken die 'vertellen'

Vanuit het contact met de nabestaanden haal ik de inspiratie om van ieder grafstuk iets passends te maken. Zo’n stuk ‘vertelt’ dan iets over (het leven van) de overledene via de gekozen kleuren, bloemen en materialen, via symboliek, getallen en soms ook voorwerpen. Dierbare gevoelens en herinneringen verweef ik tot een uniek stuk dat mag bijdragen aan een waardig afscheid.

Exposeren

Regelmatig is er ergens in het land een expositie van mij persoonlijk of samen met anderen. Ik werk graag ‘vrij’ voor exposities. Voor een solo expositie kies ik altijd een thema, waar ik soms een gedicht bij heb gevonden of zelf heb gemaakt. Door de ruimte laat ik me inspireren, als het in een kerkgebouw is overleg ik vaak met de voorganger om de gemeente erbij te betrekken.

Huur een Meesterwerk©

Om iedere maand of kwartaal “iets bijzonders” op balie, spreektafel of bij u thuis te hebben bied ik “huur een meesterstuk” aan. Passend in de omgeving/ruimte en soms ook nog bij het seizoen. Een natuurlijke uitstraling zonder water of onderhoud. Wilt u meer weten over Wisselservice, formaat, kleur en prijs? Neem dan contact met me op.

error: De content op deze website is beschermd.